Even tijd voor jezelf

Ontspanningsmassage sereen

Waarom een ontspanningsmassage sereen?

De top tot teen ontspanningsmassage wordt heel rustig en langzaam met heerlijk geurende massage-olie en professionele massagemuziek gegeven. Deze massage draagt ertoe bij dat je je soepeler, levendiger en zachter voelt. Eén van de eerste veranderingen die je zult merken, is dat je beter in je vel komt te zitten. Je wordt je veel bewuster van je eigen lichaam doordat  je van top tot teen wordt gemasseerd. De behandeling heeft daags daarna nog zijn uitwerking. Zo levert een massagebehandeling een positieve bijdrage aan de balans in je leven. Bij deze vorm van massage worden lichaam en geest met elkaar in harmonie gebracht. Ook als je geen lichamelijke klachten hebt, is het fijn om deze massage te ondergaan en zo een moment voor jezelf van ontspanning te krijgen.

Wat gebeurt er tijdens een ontspanningsmassage behandeling?

Bij de top tot teen ontspanningsmassage behandeling ligt het accent op de rugzijde van het lichaam. Het bestaat uit twee drie delen. Het eerste deel begint met het afdekken van de body met handdoeken. Het zorgt voor een geborgen gevoel. De ontspanningsfase komt op gang door langzaam door de handdoek heen te drukken. Daarna wordt de handdoek bij de rug weggeschoven en begint de rugmassage.

In de twee fase van de behandeling worden de spieren van hoofdhuid, nek, schouder, rug en handen losser gemaakt. In de derde fase krijgen de benen en voeten en tenen een behandeling.

Even voorstellen...

Anja van Berckel

Ik ben gefascineerd in soepele spieren en dat iemand prettig en goed in het leven staat. Lekker in z’n vel zit. 

Een aanleiding voor deze passie is mijn deelnames aan wielrentochten rondom Nieuwegein. Ik stel dan mijn spieren op de proef en luister naar mijn body en handel daarnaar.

ProBodyMassage gaat voor puur en bewustzijn: Duurzaam, gifvrij en verantwoord.
Scroll naar boven